Valokuvaamo Sallassa ikuistaa elämäsi tärkeät hetket

Sallan Kuvaamo Ky on pieni, mutta monipuolinen valokuvaamo Sallassa. Ikuistan tasokkaisiin valokuviin elämänkaaren ristiäisistä hautajaisiin, juhlin kanssasi elämän tähtihetkiä syntymäpäivillä tai häissä ja otan asianmukaiset kuvat tärkeistä tilaisuuksistasi. Asiakas toiveineen ja visioineen on aina ykkönen!

Sallan Kuvaamo Ky on myös myymälä. Saat kauttani esimerkiksi tasokkaat kamerat ja valokuvaustarvikkeet ja monet muut tuotteet. Tarvittaessa toimitamme kuvat ja muut tuotteet suoraan kotiisi. Kysy lisätietoa monipuolisesta tarjonnastamme!

Piipahda valokuvaamossa tai ota yhteyttä!

Valokuvauspalvelut juhlaan ja arkeen

Tarvitsetko passikuvaa tai kuvausta tärkeään juhlaan? Haluatko ikuistaa oman tai koko perheesi tärkeän elämänvaiheen? Sallan Kuvaamo Ky hoitaa sekä studiokuvaukset että keikkakuvaukset erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa ammattitaidolla.


Teen tilauksesta kuvauksia esimerkiksi häissä, ristiäisissä, hautajaisissa ja muissa tärkeissä tapahtumissa Sallassa ja lähiseudulla. Otan myös juuri sinun tyyliisi sopivat valmistujaiskuvat joko studiossa tai muussa valitsemassasi paikassa. Sallan Kuvaamon studiossa onnistuvat myös erilaiset perhe- ja henkilökuvat.


Oli kuvaustarpeesi mikä tahansa, ota minuun yhteyttä. Ikuista elämäsi tärkeät hetket kuviin!

Kamerat, kehykset ja erilaiset valokuvaustarvikkeet

Sallan Kuvaamo Ky myy tasokkaat valokuvaustarvikkeet sekä valokuvauksen harrastajille että ammattikuvaajille. Saat kauttani tasokkaat kamerat, jalustat, muistikortit ja kaiken muun valokuvauksessa tarvittavan. Edustamme laatumerkkejä, kuten Fujifilmiä ja Edmarkia, sekä tunnetuimpia kameramerkkejä.


Hyvä kuva ansaitsee myös tasoisensa kehyksen! Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus erilaisia kehyksiä sekä valokuva-albumeita. Tutustu kehys- ja albumivalikoimaan tarkemmin valokuvaamo Sallan Kuvaamossa!

Muista myös lahjatuotteet kuvista!

Kuva on hyvä lahja monessa muodossa. Sallan Kuvaamo Ky:n kautta voit teettää lempikuvistasi persoonallisia lahjatuotteita vaikkapa hyvälle ystävälle, äidille tai isälle, isovanhemmille, lapselle tai lapsenlapselle. 


Teetä tärkeistä kuvista vaikkapa muki, juomapullo, lakana tai näyttävä canvastaulu. Kysy lisätietoa erilaisista lahjatuotteista!

ATK-tarvikkeet ja tulostimien värit

Sallan Kuvaamo Ky:n kautta saat myös erilaiset ATK-tarvikkeet ja värit tulostimiin. Lisäksi saat kauttamme paristot muun muassa kelloihin.


Annamme mielellämme lisätietoa valikoimastamme! Tarvitset sitten passikuvat uuteen passiin, tasokkaat juhlakuvat tärkeästä tilaisuudesta tai uuden kameran oheistarvikkeineen, piipahda liikkeessämme Sallassa. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.